Na nominaties in 'Big Brother': 'Deze verrassende bewoners dreigen op het bord te komen'

door: COS
'Big Brother'-bewoners
Afbeelding bron: GoPlay

Woensdag was het voor de 'Big Brother'-bewoners weer het uur van de waarheid. Het was naar wekelijkse traditie tijd om te nomineren.

De afgelopen weken werden er stilaan bondjes gevormd in 'Big Brother'. Zo hebben Vera, Salar, Kristof en Tobias zich verenigd en is er ook in de groene kamer een bondje gevormd tussen Nawel, Leroy, Julio en Nouchine.

Verschillende kijkers hebben voorspellingen gedaan over het stemgedrag van de 'Big Brother'-bewoners, gelet op uitspraken die er in de livestream zijn gedaan. Zo is zeker dat Julio, Nawel en Leroy op Salar en Kristof gestemd hebben.

Het bondje van Kristof en Salar zou dan weer op Peter en Nawel hebben gestemd. Het lijkt er op dat Nawel, Peter, Salar en Kristof op die manier de meeste stemmen zullen hebben.

Afhankelijk van enkele bewoners die hun eigen koers hebben gevaren, zullen twee of drie van hen op de nominatielijst staan. "99 procent zeker: Kristof tegen Peter", klinkt het bij een kijker. Als Peter op Salar of Nawel heeft gestemd, ontspringt Kristof de dans en wordt het Peter tegen Salar en/of Nawel.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina