Na schokkende 'Big Brother'-exit: Chiara komt plots met verrassende boodschap

door: COS
Chiara in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Het 'Big Brother'-experiment heeft vandaag een onverwachte twist gekregen. Na een urenlange streamlock blijkt Chiara het huis wegens privéomstandigheden te hebben moeten verlaten.

Woensdagnamiddag roept Big Brother zijn bewoners naar de woonkamer. "Wat het experiment zo bijzonder en intens maakt, is dat jullie zijn afgesloten van de buitenwereld. Waardoor je soms als vanzelf gaat denken dat die buitenwereld ondertussen stilstaat", klinkt het.

"Als dat dan niet zo blijkt te zijn, dan schrik je daarvan. En al helemaal als ook de verdrietige kanten van het leven dit huis binnenkomen en als daardoor dan zelfs een van jullie naar huis moet. Ik begrijp volledig hoe jullie je nu voelen", zegt Big Brother.

"Vandaar ook de stilte van mijn kant tot nu toe vandaag. Ik snap dat jullie even geen zin hadden om een bal honderd keer hoog te houden. Maar Chiara heeft jullie ook voorgehouden het leven hier en het spel weer snel op te pakken. En ze heeft een boodschap voor jullie achtergelaten."

Chiara

"Lieve bewoners, hier ben ik dan. Ik heb natuurlijk nog vier coins. Ik geef deze coins aan mijn lieve lieve lieve zusje Jolien. Ik hoop dat je er iets heel lekkers mee gaat kopen en dit met niemand gaat delen. Nee, grapje. Doe ermee wat je wil, schat, ik vind alles goed."

"Aan iedereen: ik ga jullie ontzettend hard missen, ik ga heel veel naar jullie kijken en bij de finale sta ik er weer. En je weet wat ze zeggen: snakes don't bite until you step on them", grapt Chiara nog. Het lijkt naar de (vooralsnog ongekende) omstandigheden wel goed te gaan met de Nederlandse. Veel sterkte!