Na Xander De Rycke: Deze 3 BV's doen óók mee aan 'De Slimste Mens'

door: LHX
Erik Van Looy
Afbeelding bron: Play4

Dit najaar komt er opnieuw een gloednieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Wie de kandidaten zijn, wordt mondjesmaat bekendgemaakt.

Vorige week kwam Play4 met bijzonder nieuws: de zender presenteerde de eerste naam voor het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Dat was comedian Xander De Rycke.

Nu zijn er nog drie namen aan het lijstje toegevoegd. De eerste is Aster Nzeyimana, sportjournalist en presentator. Hem probeert Erik Van Looy al jarenlang te strikken voor het programma.

"Eindelijk is het gelukt om een gaatje in de agenda te vinden! De redactie is al langs geweest om mij te trainen, dus nu is het voor echt. Ik wil mij vooral superhard amuseren en tussen het lachen door enkele goede antwoorden geven", zegt Aster.

Dan is er ook Bo Van Spilbeeck, auteur en voormalig journaliste. Ook haar had Erik lang op het oog, en nu ze niet meer voor VTM werkt, kan ze eindelijk meedoen.

Tot slot is er ook topmodel Hannelore Knuts. Zij twijfelde geen seconde om deel te nemen en laat weten dat ze alvast een placemat met een wereldkaart heeft gekocht om zich voor te bereiden. Wie de overige kandidaten zijn, wordt later bekendgemaakt.