Naomi Timmerman en Liese Luwel komen tot opvallende conclusie: "Dat is de mastermind van 'Big Brother' dit jaar"

door: LHX
Liese Luwel en Naomi Timmerman insta nobiggie2022
Afbeelding bron: Instagram @nobiggie2022

Na 86 dagen zit 'Big Brother' erop en is de winnaar bekend. Bart ging naar huis met meer dan 73.000 euro. Jason werd tweede, Jolien derde.

In 'No Biggie' bespraken Liese Luwel en Naomi Timmerman elke week de gebeurtenissen in het 'Big Brother'-huis. Ze gaven ook steeds hun ongezouten mening over de deelnemers.

In de recentste aflevering van 'Big Brother' hebben Liese Luwel en Naomi Timmerman het over de bewoners die op dat moment nog in het 'Big Brother'-huis zaten. Zo is er hen iets opgevallen bij Jolien.

"Dealtjes sluiten, bondjes sluiten... Wat?! Ik heb daar zoveel over te zeggen...", begint Liese. "Jolien is de mastermind van 'Big Brother' dit jaar", valt Naomi haar bij. 

"Hoe zij zich altijd in beide groepen weet te positioneren... Het ene moment zegt ze: 'Je moet je dat niet aantrekken, dat van die muntjes.' Het andere moment zegt ze tegen iemand anders: 'Jason met z'n muntjes altijd...' Ik vind het echt fascinerend om naar te kijken."

Liese vergelijkt haar met een kameleon. "Overal gaat ze zich anders gedragen", merkt ze op. "En niemand heeft het door", voegt Naomi daaraan toe.