Naomi Timmerman schrikt van wat ze ziet in 'Big Brother': "Moet worden aangekaart"

door: LHX
Naomi Timmerman
Afbeelding bron: Instagram @naomitimmerman_

In 'No Biggie' bespreken ex-'Big Brother'-deelnemers Naomi Timmerman en Liese Luwel de voorbije week in 'Big Brother. Er is hen de afgelopen week iets minder positiefs opgevallen.

"Er zijn bepaalde uitspraken gedaan in het huis die neigen naar seksisme of racisme", zegt Naomi Timmerman. "Wij gaan ons ook niet heiliger dan de paus voordoen, wij zeggen soms ook dingen die niet kunnen. Maar ik vind dan wel dat er misschien ruimte kan en mag gecreëerd worden bij 'Big Brother' om dat aan te kaarten."

Ook Liese Luwel heeft het gemerkt. Ze begrijpt goed genoeg dat het kan gebeuren dat je iets zegt dat niet helemaal oké is. Maar dat er helemaal niets van wordt gezegd, vindt ze raar. "Ik was daar een beetje van geschrokken."

Goed nieuws voor Naomi en Liese: intussen heeft Big Brother de deelnemers er al over aangesproken. Maar Naomi heeft ook een boodschap voor alle kijkers: ze vindt het belangrijk dat, ondanks dat ze zelf ook wel eens fouten maken, ze zich over dergelijke dingen kunnen uitspreken. "Ik hoop dat iedereen dat in zijn dagelijks leven ook een beetje kan doen."