Naomi Timmerman uit 'Big Brother' getroffen door zwaar verlies: "Dé man van mijn leven"

door: LHX
Naomi Timmerman
Afbeelding bron: Instagram @naomitimmerman_

Naomi Timmerman was twee jaar geleden een van de deelnemers aan 'Big Brother'. Nog steeds is ze erg actief in het 'Big Brother'-wereldje: de afgelopen maanden maakte ze samen met Liese Luwel de talkshow 'No Biggie'.

Het zijn bijzonder intense tijden voor Naomi. Niet alleen sloten zij en Liese Luwel afgelopen weekend 'No Biggie' af met een grote liveshow, ook heeft ze minder goed nieuws. Haar grootvader is overleden.

"Vandaag al een jaar geleden gaven we samen moeke af, wenste je haar nog een goeie reis. Vorige week was jij aan de beurt", schrijft ze op Instagram bij enkele foto's van hem.

Het overlijden valt haar duidelijk bijzonder zwaar. "Ik moet afscheid nemen van dé man van mijn leven, m'n stille rots in de branding. Altijd fruitjes aan het snijden voor mij, samen uren met de kaarten spelen, knuffels winnen op de kermis, ganzen wegjagen in het park, en altijd dat ongemakkelijke schudden wanneer ik je stevig knuffelde."

"Het was zo absurd om je horloge te zien verdertikken aan je pols terwijl jij voor altijd 90 zal blijven", besluit ze. "Dag vake, doe de groetjes daar aan moeke."