Naomi Timmerman uit 'Big Brother' krijgt verlies te verwerken: "Gebroken hart"

door: LHX
Naomi Timmerman
Afbeelding bron: Instagram @naomitimmerman_

Naomi Timmerman was vorig jaar een van de deelnemers aan 'Big Brother'. Samen met Liese Luwel heeft ze de afgelopen tijd 'No Biggie' gemaakt, een talkshow over het programma.

In 'No Biggie' zag Naomi Timmerman er steeds opgewekt uit, maar uit een post van haar op Instagram blijkt dat ze door een moeilijke periode gaat: haar 'moeke' is gestorven.

"Corona heeft de laatste jaren zoveel kussen, knuffels en mooie momenten van ons afgenomen, en de kanker die ondertussen genadeloos bleef woekeren heeft uiteindelijk alles afgenomen", schrijft ze bij een reeks prachtige foto's.

Ze is dankbaar dat ze nog afscheid heeft kunnen nemen, maar het verdriet overheerst. "Het is met een gebroken hart dat ik zo'n groot stuk van m'n wereld af heb moeten geven", klinkt het.

Van haar 'Big Brother'-collega's krijgt ze gelukkig veel steun. "Heel veel sterkte, lieve schat. Ik hoop dat mijn knuffels het gemis een beetje kunnen verzachten", schrijft Michel Hennipman. Ook onder meer Liese Luwel en Julie Vanderzijl laten weten dat ze er zijn voor haar.