Nawel en Nouchine hebben belangrijke waarschuwing voor 'Big Brother'-fans: "Trap niet in die val"

door: LHX
Big Brother - Nouchine en Nawel
Afbeelding bron: GoPlay

In het 'Big Brother'-huis werden Nawel Seghairi en Nouchine Broodhaers vorig jaar beste vriendinnen. Inmiddels wonen ze samen en zijn ze ook een wekelijkse podcast gestart, 'GewoonNouchel'.

In de nieuwe aflevering van 'GewoonNouchel' beantwoorden Nawel en Nouchine vragen over hoe ze vorig jaar 'Big Brother' beleefd hebben. Eén vraag gaat over hoe het hen is gelukt om zich in te schrijven.

Bij allebei lukte het van de eerste keer. En dat terwijl Nawel haar video compleet impulsief had opgenomen. "Iemand had me getagd op Instagram: 'Dit is echt iets voor jou.' Ik kwam thuis, stond in mijn keuken en dacht: oké, ik ga iets opnemen." Ze had niets voorbereid en was klaar op amper vijf minuten. 

"Ik denk dat dat de beste video's zijn, kort en bondig", reageert Nouchine. Ook zij had amper moeite gestoken in haar video. Toen ze ontdekte dat ze zich kon inschrijven, was ze aan het werken. Ze nam meteen de video op, in haar auto, met haar verpleegsterkostuum nog aan. 

"De beste tip is gewoon: niet nadenken", vindt Nawel. "Je hoeft niets in scène te zetten, gewoon dóén." Daar heeft ze ongetwijfeld gelijk in: in het 'Big Brother'-huis word je 24/7 gefilmd en is het dus amper mogelijk om niet jezelf te zijn. "Je valt toch door de mand. Dat hebben we zoveel keer gezien. Trap niet in die val", aldus Nawel.

Download nu de gratis app van Redactie24