Nawel heeft na 'Big Brother'-avontuur een boodschap voor al haar fans

door: COS
Nawel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Afgelopen zaterdag moest Nawel tot grote teleurstelling van heel veel kijkers het 'Big Brother'-huis verlaten. Haar zevende nominatie, deze keer tegen Salar, overleefde ze niet.

Nawel heeft na haar 'Big Brother'-avontuur heel even de rust opgezocht. In een filmpje heeft ze nu wel een boodschap voor al haar fans. "Ik maak dit filmpje om iedereen te bedanken voor alle steun van de afgelopen maanden en de liefde die ik tot hier in de woonkamer voel", zegt Nawel.

"Ik ben voor het eerst een beetje sprakeloos. Ik weet normaal altijd wat ik moet zeggen, alleen deze keer niet. Ik ben jullie zo dankbaar. Zonder jullie was ik nooit zo ver geraakt in het programma, door jullie wilde ik elke week nog meer strijden. Jullie gaven me energie, nog steeds", laat ze weten.

"Ik heb de eerste dagen vooral genoten van mijn familie en vrienden, even tot rust komen, even geen camera's. Ik kon ook niet wachten om jullie persoonlijk toe te spreken. Ik probeer te antwoorden op zoveel mogelijk berichtjes. Helaas ga ik nooit iedereen persoonlijk kunnen beantwoorden. Dat vind ik echt jammer. Vandaar dit algemeen berichtje."

De liefde die Nawel krijgt is ongezien. "Ik vind het echt fantastisch. Ik voel me zo gelukkig op dit moment. Het was een spannend avontuur en ik ben heel benieuwd hoe het gaat eindigen", aldus Nawel in het filmpje op Instagram Stories.

Nawel na 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @nawelsg