Nawel neemt geen blad voor de mond na 'Big Brother': "Oneerlijk en jammer vond ik het"

door: COS
Nawel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Nawel moest twee weken geleden het 'Big Brother'-huis verlaten. Ze had al zes nominaties overleefd, maar die tegen Salar was de nominatie te veel.

De kans dat Nawel in de finale zou komen, werd aanzienlijk kleiner toen Kristof de gouden sleutel bemachtigde. Zo was er nog maar één Belgische finaleplek over. Het moment waarop Kristof zijn finaleplek aankondigde, ontplofte er een bommetje, nadat er nogal koeltjes gereageerd werd.

"Ik dacht: dit kan je toch niet menen? Ik zeg het: gegund, hè. Proficiat, je hebt gespeeld, het heeft je zover gebracht en da's oké. Maar op dat moment kan je niet verwachten van mij dat ik een gat in de lucht spring. De focus lag enkel en alleen op mij", zegt Nawel in No Biggie aan Liese Luwel en Naomi Timmerman.

"Kan je mij niet even laten ademen? Het eerste wat door m'n hoofd kwam: ik zal er sowieso niet met Nouchine staan. Oneerlijk vond ik het en jammer, maar ik dacht: ik kom er wel bovenop, maar laat me even op de achtergrond. Nee, de focus was direct op mij."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina