Nawel uit 'Big Brother' beroert de gemoederen van de kijkers

door: WVDS
Big Brother - Nawel
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdag moesten er tijdens de liveshow van ‘Big Brother’ niet één maar twee bewoners het huis verlaten. Iets wat de drie genomineerden direct onder hoogspanning zette.

Nawel, Vera en Leroy zaten op de pijnbank deze week. De spanning ontplofte toen Peter Van de Veire in de woonkamer aankondigde dat er twee van de genomineerden het huis zouden moeten verlaten. 

Vooral dat er via een ranking bepaald werd wie genomineerd was, zet kwaad bloed bij de kijkers. Salar stond ook op de ranking onderaan, maar was Little Brother en hij kon ook nog eens Kristof redden door hem van de nominatielijst te halen. Op die manier kwam Vera toch op de nominatielijst te staan. 

Dat Nawel in het huis mag blijven en Leroy en Vera het huis moesten verlaten, zorgt voor heel wat beroering bij de kijkers. Zo lezen we op Facebook veel commentaar.

“Niet normaal, waar dienen nominaties eigenlijk nog voor!!! 4de keer nog steeds in het huis.“ Of "Ze heeft het dan al wel 4 keer overleefd maar nog niet 1 keer tegen een sterke speler en altijd met 3 zodat de mensen die niet voor haar zijn moeten kiezen tussen 2 namen”.

"De kijkers hebben niet genomineerd é enkel een rank gemaakt en BB heeft beslist dat de 4 laatste op de rank genomineerd waren, alleen spijtig dat Salar hier de macht over een vrijstelling had", klinkt het kritisch.

Tags