Nederlandse kijkers van 'De Verhulstjes' uiten plots massaal kritiek

door: COS
De Verhulstjes - Marie, Ellen, Gert en Viktor
Afbeelding bron: Play4

'De Verhulstjes' zijn terug met nieuwe afleveringen. Voor het vijfde seizoen trokken Gert Verhulst en zijn gezin onder meer naar de Ardèche en op cruise naar het noorden.

Niet alleen de Belgische kijkers kunnen genieten van de nieuwe avonturen van 'De Verhulstjes', ook de Nederlandse fans moesten deze keer niet wachten op nieuwe afleveringen. Videoland zendt 'De Verhulstjes' nu gelijktijdig met Vlaanderen uit.

De Nederlandse fans van Gert Verhulst en co waren natuurlijk heel enthousiast toen ze hoorden dat 'De Verhulstjes' terugkeerden. Bij sommige kijkers ebde dat enthousiasme snel weg toen ze merkten dat ze maar heel weinig begrepen van de conversaties.

"Helaas geen ondertiteling", klinkt het op Instagram. "Ik mis de ondertiteling. Ik kan het wel verstaan, maar ondertiteling is beter", zegt nog iemand. "Waar blijft de ondertiteling. Is hierdoor toch minder leuk kijken", merkt een kijker op. "Zo leuk! Mis alleen de ondertiteling."

"Ik maar zoeken naar de ondertiteling... echt lastig te volgen zonder", zegt nog iemand. "Jammer van de ondertiteling. Helaas de aflevering stopgezet gezien het moeilijker te volgen is zonder ondertiteling. Hopelijk snel verandering in", lezen we verder.

"Zo verheugd om te kijken. Maar geen ondertiteling helaas. Geprobeerd om te blijven kijken, maar toch een taalbarrière. Hoop dat ze dit zo snel mogelijk gaan oplossen, zodat wij weer heerlijk kunnen genieten en meelachen met de Verhulstjes."