Nee toch! Opnieuw vrijwillige exit in 'Big Brother'? "Ik heb nog genoeg te doen thuis"

door: COS
Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Afgelopen zaterdag mocht Danny terug het 'Big Brother'-huis in. Deze week zal hij alvast niet naar huis gaan; hij won de Power of Nomination.

Vandaag zal Danny aan Big Brother moeten doorgeven wie hij deze week nomineert. Kijkers zijn ervan overtuigd dat de volledige blauwe kamer weleens genomineerd zou kunnen zijn: Jason, Michelangelo en Bart.

Bart lijkt dat niet eens zo erg te zullen vinden. "Bart hoopt dat hij naast Michelangelo en Jason op het bord staat, zodat de kans groter is dat hij moet gaan... Hij wil het geen week meer rekken", klinkt het op Facebook.

"Heb nog genoeg te doen thuis, nog wat verlofdagen, beter dan hier mijn tijd te verschijten", zou Bart nog gezegd hebben. "Ik begrijp hem volledig! En toch wil ik hem niet zien vertrekken. Van mij mag hij de finale spelen."

"Wat er ook gebeurt, hij mag bijzonder fier zijn op zijn parcours tot nu toe. Nog steeds niet genomineerd geweest, dat zegt genoeg over hoe hij in de groep als medebewoner gewaardeerd wordt. En dit ondanks dat ze allemaal weten hoe sterk hij is. Niet te onderschatten. Blijven strijden, maat."