Nick Kraft uit 'Big Brother' ontsnapte nipt aan auto-ongeval: "Kon nog net op tijd aan mijn stuur draaien"

door: LHX
Nick Kraft
Afbeelding bron: Big Brother

Ex-'Big Brother'-deelnemer Nick Kraft maakt al eens graag een mopje, maar soms heeft hij ook een serieuze boodschap. Zoals nu: hij heeft een tip om verkeersongevallen te vermijden.

In zijn Instagramverhaal wijst Nick Kraft al zijn volgers erop dat het een heel slecht idee is om slaperig achter het stuur van je auto te zitten. Hij raadt iedereen aan om snel een dutje te doen als je voelt dat het moeilijker wordt om wakker en alert te blijven.

De reden waarom hij dit onder de aandacht wil brengen, is erg persoonlijk. Als dj moet hij immers regelmatig na een lange nacht nog naar huis rijden, en één keer is dat bijna fout afgelopen.

"Ik reed naar huis van Wallonië en kreeg het moeilijk en begon te knikkebollen", schrijft hij. Ik bleef ertegen vechten, maar plots was het onhoudbaar en viel ik in slaap." Gelukkig droeg hij toen een ketting met sleutels, en maakte het geluid van de sleutels op het stuur hem wakker.

"Ik kon nog net op tijd aan mijn stuur draaien", klinkt het. Bijna was hij tegen 120 kilometer per uur de vangrail in gereden. "Sindsdien kruip ik nooit meer moe achter het stuur."