Nick uit ‘Big Brother’ staat voor grootste uitdaging: “Dit ga ik op mijn sterfbed nog vertellen”

door: ASX
Nick Kraft
Afbeelding bron: Big Brother

Nick Kraft nam in 2021 deel aan ‘Big Brother’. Hij greep net naast de hoofdprijs toen Jill Goede als winnares uit de bus kwam van de eerste Vlaams-Nederlandse editie.

De Kempense deelnemer won ontzettend aan populariteit in het huis dankzij zijn typetje Ronny Retro, waarmee hij al in enkele videoclips schitterde. Daarnaast is de voormalige Big Brother-bewoner ook actief als DJ.

In die hoedanigheid heeft Nick groot nieuws te melden. De goedlachse DJ krijgt zijn evenement in de Lotto Arena, iets waar hij toch emotioneel van wordt. “Als je mij 17 jaar geleden vertelde dat ik ooit een eigen event in de Lotto Arena zou krijgen, verklaarde ik je gek”, schrijft Nick op zijn Facebookpagina.

“Het is misschien wel de eerste maar tevens ook de enige en laatste keer dat ik ooit een eigen event met mijn naam erop kan doen in de Lotto Arena of waar dan ook”, gaat het verder.

Nick heeft er alvast ontzettend veel zin in. “We maken er oprecht een TOPAVOND van die ik sowieso nooit ga vergeten en later op mijn sterfbed nog steeds ga vertellen aan de mensen”, besluit de Kempenaar.