Niet fijn wat Gert Verhulst hoort van zijn kinderen: "Voor mama doen we dat wel"

door: COS
De Verhulstjes - Marie, Ellen, Gert en Viktor
Afbeelding bron: Play4

Elke zondag is er een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. Voor wie niet genoeg kan krijgen van Gert en co is er op GoPlay.be ook 'De Verhulstjes: wat je niet zag op tv'.

In 'De Verhulstjes: wat je niet zag op tv' hebben de Verhulstjes het deze week over Vaderdag. "Wat heb jij gekregen voor Vaderdag, liefje?", vraagt Ellen Callebout. "Een sms", zegt Gert Verhulst. "Je hebt daar niet eens op geantwoord", zegt Marie. "Bij mij een duim", zegt Viktor.

"Van hem kwam het nog op een moment dat ik dacht: hij weet het. Bij Marie kwam het op een moment dat ze het op de radio begonnen te zeggen. Dat ze wakker geschoten is: ik ga rap eens iets sturen", legt Gert uit.

"Ik vind dat iets raars. Hecht jij daar veel belang aan?", vraagt Viktor aan zijn vader. "Als ik nu ja zeg, dan is het heel triestig", vindt Gert. "Dan geven we volgend jaar een groot feest voor je Vaderdag", belooft Marie.

"Wist jij dat dat zo'n ding was?", vraagt Marie aan haar broer. "Ik hecht er geen belang aan, aan Vaderdag. Ik vind dat iets anders dan Moederdag. Ik vind Moederdag belangrijker dan Vaderdag", zegt Viktor. "Ja, want voor mama sturen wij altijd bloemen en zo", bevestigt Marie.