Nina Derwael en Natalia ontroerd door Kat Kerkhofs en Dries Mertens: "Zo lief dit"

door: COS
Kat Kerkhofs en Nina Derwael
Afbeelding bron: GoPlay

Kat Kerkhofs zagen we zaterdag nog de finale van 'Dancing With The Stars' presenteren. Nu maakt ze zich klaar voor het grootste avontuur van haar leven: het moederschap.

Kat Kerkhofs is intussen 34 weken zwanger van haar eerste kindje met echtgenoot Dries Mertens. Die uitte na de 'Dancing With The Stars'-finale de fierheid voor zijn vrouw.

"Ik ben nog nooit zo trots op je geweest. Respect voor wat jij de voorbije weken gedaan hebt! Het is morgen pas Valentijn maar ik wou het je vandaag al zeggen. Ik hou zoveel van je", klonk het afgelopen weekend bij Dries.

Voor Valentijnsdag deelde Kat dan weer een mooi bericht met een oude en recente foto. "Van samen oproeien, tot binnenkort ouders worden, ik kan niet wachten om dit volgende hoofdstuk met jou te delen. Ik ben echt dol op je."

Dries reageert met een hartje. "Zoooo schoon", reageert Natalia. "Droomscenario", klinkt het bij Dina Tersago. "Cuties", schrijft Kelly Pfaff. Kersverse 'Dancing With The Stars'-winnares reageert ook: "Zo lief dit."

Mis niet over het laatste showbizznieuws met de gratis app van Redactie24