Nóg een 'Big Brother'-bewoner wil plots het huis verlaten

door: LHX
Big Brother
Afbeelding bron: Play4

De eerste week van 'Big Brother' was al meteen een erg bewogen week. Ashley werd naar huis gestemd, maar mocht dan toch terugkomen.

De reden dat Ashley toch in 'Big Brother' mocht blijven, was dat Sonja plots besloot om het programma te verlaten. Ze voelde zich niet goed en had nood aan rust.

Het ziet er nu naar uit dat er deze week misschien hetzelfde zal gebeuren. In de livestream is immers te zien hoe Ariana haar hart lucht bij Karen.

Ze wil zondag opstappen, omdat haar medebewoners haar naar haar gevoel niet aardig vinden. "Ik ben heel gevoelig, dus ik voel me gewoon niet comfortabel", klaagt ze.

Ze heeft bovendien het gevoel dat Tom, na alle speculaties over eventuele verliefdheid, haar negeert. "Ik voel me er heel ongemakkelijk bij, omdat het zo opvalt."

De kijkers reageren gelaten op haar klaagzang. "Pfff, ik heb het een beetje met haar gehad", reageren ze op sociale media. "Ze blijft maar zagen." "Dat ze maar rap opstapt." 

"Hoe kan je als vrouw van boven de 30 zo weinig zelfreflectie hebben? Altijd de schuld maar buiten jezelf zoeken..."

Waar de kijkers ook niet blij mee zijn, is Ariana's keuze om pas zondag op te stappen. "Waarom wachten tot zondag? Ze kan beter de plaats innemen van een genomineerde. Anders moet er zondag weer iemand terugkomen", merken ze op. Wordt vervolgd...