Nouchine moet 'Big Brother' net voor finale verlaten: "Daar had ik het het moeilijkste mee"

door: COS
Nouchine bij exit in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Woensdag kregen de 'Big Brother'-bewoners te horen dat een bewoner die dag nog naar huis zou moeten gaan. Rond 22.00 uur was het zover: Salar en Grace zijn de laatste finalisten, Nouchine haalt de eindmeet net niet.

Nouchine had zich al een hele dag voorbereid op een mogelijk vertrek. Ze wist namelijk wel hoe sterk Salar en Grace stonden. Toen ze hoorde dat ze de finale van 'Big Brother' net niet had gehaald, had ze dat dus een beetje zien aankomen. Toch vloeiden er traantjes bij het afscheid.

In de Game Room ontmoette Nouchine Peter Van de Veire en Geraldine Kemper. Ze kreeg er ook een filmpje van de beste momenten uit haar tijd in het huis te zien. "Ik heb een mooi avontuur achter de rug. Er waren moeilijke momenten, maar het is echt wel goed meegevallen", zei ze achteraf.

Wat ze het moeilijkste vond? "Ik denk dat ik het het moeilijkste had met emoties van anderen. Daar had ik het het moeilijkste mee, als mensen zich slecht voelden, dan kon ik mij daar wel in verliezen. Dus dat was het moeilijkste."

Uit 16.000 inschrijvingen was Nouchine bij de laatste vier. "Dat is echt gestoord. En één keer genomineerd, vandaag", merkt ze op. "Dat gaat goed staan op je cv", grapt Peter Van de Veire.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina