Oeps! Gert Verhulst geeft iets te veel prijs over goede vriend James Cooke

door: COS
James Cooke en Gert Verhulst in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Wie de afgelopen maanden naar 'De Tafel van Gert' keek of Gert op zondag in 'De Verhulstjes' ziet, zal al gemerkt hebben dat Gert er anders uitziet. Gert is fel vermagerd.

Gert Verhulst is heel wat kilo's kwijt. Enkele weken geleden vertelde Gert dat hij even het omstreden medicijn Ozempic gebruikte. Toen hij hoorde dat er een tekort was voor diabetespatiënten stopte hij ermee. Zijn kilo's raakte hij vooral kwijt door gezonder te leven en meer te sporten.

Intussen is Gert aan het landen. "Je bent vermagerd en vermagerd en dan denk je: nu ga ik terug een beetje gewoon leven, maar je bent bang dat je dan terug de lucht inschiet, dus dat is een heel moeilijke evenwichtsoefening", zegt Gert aan HLN Showbits.

Gerts BMI zit net op 25. "Dat is net in de goede zone", merkt hij op. Hoeveel hij precies is afgevallen? "Ik heb een keer 114 gewogen en ik weeg nu 94, dus dat is 20 kilo", zegt Gert. "Weet je dat ik ondertussen evenveel weeg als Gert?", merkt James Cooke op bij Showbits.

"Maar dat komt ook omdat je bent gestopt met roken. Dat mogen we zeggen, hè", zegt Gert. "Nu ben ik altijd bang dat mensen allemaal naar mij gaan kijken. Ik was weer begonnen. Ik heb dat nooit verteld dat ik opnieuw begonnen was. Maar nu ben ik alweer gestopt", zegt een gegeneerde James.

In 'De Slimste Mens' verklapte James het nochtans zelf al een beetje. Hij liet de app zien die je onder meer vertelt hoeveel geld je al hebt uitgespaard door te stoppen met roken. James liet zich ontvallen dat het om tien dagen ging.