Onverwachte exit in ‘Big Brother’ leidt tot onbegrip bij kijkers: “Had dat dan eerder gezegd!”

door: ASX
Sonja
Afbeelding bron: Play4

Amper één week loopt het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ en nu al is rijgen de drama’s zich aan een spoedtempo aan elkaar. Nadat Ashley gisteravond door de kijkers weggestemd werd, heeft al een tweede bewoner het ‘Big Brother’-huis verlaten.

Het gaat om de 26-jarige Sonja uit Anwerpen. Kort na de middag verscheen op de Instagram-pagina van ‘Big Brother’ een filmpje waarin Sonja vertelt dat ze het huis op eigen vraag verlaten heeft.

“Ik heb ervoor gekozen om dit avontuur te beëindigen”, vertelt Sonja in een filmpje aan de kijkers en haar huisgenoten. “Ik voelde mij de afgelopen dagen heel slecht. Heel misselijk en draaierig. Het begint ook mentaal op mij te wegen. Het werd gewoon heel zwaar voor mij”, gaat Sonja verder.

De blondine besliste om een punt te zetten achter haar ‘Big Brother’-avontuur omdat ze naar eigen zeggen in het huis geen rust vindt. Tot slot wenst Sonja haar medekandidaten heel veel succes. “Jullie zijn één voor één toppers”, klinkt het.

De beslissing van Sonja leidt alvast tot heel wat onbegrip van de kijkers. “Had dat dan een dag eerder gezegd, dan had Ashley niet hoeven te vertrekken”, luidt de veelgehoorde kritiek. Anderen begrijpen de beslissing van Sonja en wensen haar veel sterkte.

Big Brother’ is en blijft een zogenaamde mindfuck. Heel wat kijkers twijfelen eraan of Sonja echt het huis verlaten heeft. “Misschien zit ze wel in de geheime mirror room”, bedenken enkele fans zich.

Of Sonja al dan niet het huis effectief verlaten heeft, ontdekken we de komende dagen. ‘Big Brother’ is elke werkdag te zien op Play4 om 22h15.