Opvallend! Vriend van Nouchine wil exit voor deze 'Big Brother'-bewoner

door: COS
Nawel en Nouchine in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdag 12 februari zal een zesde bewoner 'Big Brother' moeten verlaten. Nawel, Salar en Peter werden deze week genomineerd door hun medebewoners.

Nawel en Salar hadden aan het begin van hun 'Big Brother'-avontuur nog een pact met Nouchine om nooit op elkaar te stemmen. Nawel en Salar lieten dat pact varen, maar hun individuele vriendschap met Nouchine bleef overeind. Al lijkt de afstand tussen Nawel en Nouchine wel groter te worden.

'Big Brother'-kijkers zijn niet te spreken over het recente gedrag van Nawel tegenover Nouchine. Ook Dago, de vriend van Nouchine, lijkt genoeg te hebben van Nawel. Op Instagram Stories heeft hij een verrassend bericht geplaatst.

Dago laat duidelijk weten dat hij op Salar gestemd heeft om in het huis te blijven. Op Peter stemmen is volgens hem ook prima. Dat maakt hij duidelijk met een duimpje omhoog van Nouchine.

Bij Nawel ligt dat duidelijk anders. Zij krijgt een nee-knikkende Nouchine naast zich. Voor fans van Nouchine is het duidelijk: "Zelfs degene die haar het beste kent, ziet dat Nawel niet goed voor haar is", klinkt het op Twitter.