Pijnlijk! Ali uit ‘Big Brother’ wordt keihard afgewezen door Chiara

door: ASX
Ali Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Van ontluikende romances is er in het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ voorlopig nog geen sprake. Danny en Chelsea kregen – door Chelseas vroege exit – de kans niet om te ontdekken of er méér dan vriendschap in de lucht hing. Ali daarentegen gaf wel zijn ziel bloot, maar kreeg niet het antwoord waarop hij gehoopt had...

De 35-jarige docent uit Lommel gooide al zijn charmes in de strijd bij de Nederlandse Chiara, die anderhalve week geleden haar intrede in het ‘Big Brother’-huis maakte. Helaas lijkt Chiara niet meteen te zwichten voor de liefdesverklaring van Ali.

“Als dit afgelopen is, wil ik met jou iets gaan drinken in Weert”, klonk het onomwonden bij Ali. “Zou je dat willen, een gezellig avondje met mij?”, vroeg Ali op de man af aan de knappe blondine. Het antwoord liet niet lang op zich wachten.

“Neen”, klonk het zonder franjes. De Nederlandse herpakte zich daarna en gaf Ali alsnog een sprankeltje hoop. “We gaan eerst eens samenwonen in dit huis en ik zie dan wel of we eens op date gaan of niet.” Iets ins ons zegt dat de sympathieke Ali zijn boontjes er alvast niet te week op hoeft te leggen. Dat is nu wat men noemt … een blauwtje lopen.

Big Brother 2023
Afbeelding bron: Instagram @salarrr_
Big Brother 2023
Afbeelding bron: Instagram @salarrr_
Big Brother 2023
Afbeelding bron: Instagram @salarrr_