Play4-kijkers staan te kijken van Viktor Verhulst: Dit hadden ze niet verwacht

door: LHX
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Op Play4 kan je momenteel wekelijks kijken naar 'De Expeditie'. Eén van de BV's die meedoen is Viktor Verhulst.

In 'De Expeditie' zien we de deelnemende BV's in de hardste omstandigheden. Ze moeten zien te overleven in de bijtende kou en laten zo hun pure persoonlijkheid zien. 

Zo staat Viktor Verhulst steevast klaar om te helpen als het voor één van de anderen fysiek even niet gaat. "Ik ben niet de handigste en ik heb misschien weinig emoties, maar ik heb wel brute kracht", zien we hem zeggen.

Het verschil met Tine Embrechts kon niet groter zijn. "Ik bots van de ene emotie in de andere en Vik heeft precies geen emoties. Maar hij is zó krachtig, hij gaat er de hele tijd voor", vertelt ze vol bewondering.

Ook de kijkers zijn verrast door Viktor. "Iedereen lacht altijd maar met hem, maar hij is toch maar mooi een van de strafsten van de hoop, zowel fysiek als mentaal", reageren ze op sociale media.

"Velen denken dat hij arrogant is, maar hij heeft het hart op de juiste plaats", klinkt het ook. "Altijd iedereen helpen en de humor erin houden." "Eindelijk wordt er eens een andere kant van hem getoond."

"Viktor is voor mij een grote verrassing. Ik had hem altijd anders ingeschat, maar hij blijkt een fantastische kerel. Sterk, behulpzaam en iemand waarop je kan rekenen!"