Play4 reageert verrast op kritiek van studiogasten in 'De Tafel Van Vier'

door: STG
Gert Verhulst in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Gisteren schreven we al een artikel waarin de studiogasten van 'De Tafel Van Vier' niet te spreken zijn over hun passage in het programma. Play4 reageert intussen op de kritiek.

Na het 'woke'-debat doet 'De Tafel Van Vier' opnieuw heel wat stof opwaaien. In Dag Allemaal liet onder andere seksuoloog Kaat Bollen al verstaan dat ze zich niet bepaald met respect behandeld is in het programma. Net als schrijver Marnix Peeters, die ook geen al te goede herinneringen aan zijn debat heeft overgehouden.

"De bedoeling was dat ik kwam vertellen over ons boek 'Eerste Hulp Bij Ontrouw', maar blijkbaar was het nogal moeilijk om in de diepte te gaan. Het gesprek bleef oppervlakkig en verzandde in wat mopjes", klonk het een tijdje geleden op de sociale media van Kaat.

Ook schrijver Marnix Peeters heeft geen goede herinneringen aan zijn passage aan de tafel. Hij kwam zijn nieuwe boek 'Komt een priester bij Beëlzebub', voorstellen. "Gert vergat het thema waar ik het over zou hebben aan te snijden, en dus zat ik er een beetje voor spek en bonen bij", zegt Marnix.

Kritiek waar ze bij Play4 nu verrast op reageren. "Auteur Marnix Peeters was te gast om zijn nieuwe boek 'Komt een priester bij Beëlzebub' voor te stellen en tekst en uitleg te geven bij het verdwijnen van de iconische boekenbeurs', klinkt het. 

"Daarnaast kwam hij ook bij de andere onderwerpen geregeld aan het woord. Het is jammer dat hij het gevoel had niet voldoende aan bod te komen, want hij zorgde samen met de andere gasten en Gert voor een interessant en gevarieerd gesprek."