'Productie 'Big Brother' in de problemen na schokkende exit van Chiara'

door: COS
Chiara in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Drie uur lang hebben 'Big Brother'-fans vandaag naar een streamlock moeten kijken. Wanneer die eindelijk voorbij is, blijkt er iets schokkends gebeurd te zijn.

Op de sociale media van Big Brother lezen we het volgende: "Wegens privéomstandigheden heeft Chiara het huis helaas moeten verlaten." Dat een bewoner het huis tijdens de streamlock had verlaten, werd kort na de terugkeer naar de livestreams duidelijk. Jason en Bart hadden het immers over de liveshow van zaterdag:

'Zal er wel iemand naar huis moeten nu er iemand vertrokken is?', klonk het. Dat vragen veel fans zich natuurlijk af. Een van de komende weken zou er volgens de berekeningen een dubbele exit moeten plaatsvinden. Voorlopig lijkt er zaterdag dus nog steeds een exit gepland.

Wat voor de 'Big Brother'-productie wel een probleem lijkt te worden, is het evenwicht tussen Nederland en België. Dat is ver zoek. Met Chiara's vertrek zijn er nog maar twee Nederlanders en zes Belgen in het huis.

Het idee van twee Belgen en twee Nederlanders in de finaleweek lijkt in het gedrang te komen. Al zou dat geen regel (meer) zijn. Desalniettemin lijkt de huidige 2-6-verhouding niet erg gunstig voor het verdere verloop van het programma.