Rob uit ‘Big Brother’ spreekt klare taal tegen Michelangelo: “Dat soort spelletjes heb ik al allemaal gehad in mijn leven, doe ik niet meer”

door: ASX
Rob in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Er gaat geen dag in het ‘Big Brother’-huis voorbij zonder enige vorm van (licht) drama. Vandaag voer voor discussie: de schoenen van Michelangelo. De jonge Limburger vindt zijn schoenen niet meer terug en legt tijdens zijn queeste iedereen op de rooster.

Eerst wordt er in de slaapkamer nog wat onschuldig gedold tussen Chiara en Michelangelo, die ervan overtuigd is dat de Nederlandse zijn schoenen verstopt heeft. Chiara geniet zichtbaar van het mopje dat met Michelangelo wordt uitgehaald en maant hem aan verhaal te halen bij Rob. “Hij heeft ze verstopt”, aldus Chiara.

De ouderdomsdeken van het programma valt helemaal – al dan niet gespeeld – uit de lucht wanneer Michelangelo vraagt waar Rob de schoenen verstopt heeft. “Daarvan weet ik helemaal niets”, antwoordt Rob. “Ik ga echt geen dingen verstoppen hier. Dat soort spelletjes heb ik al allemaal gehad in mijn leven, dat doe ik niet meer”, gaat de oudste bewoner van het huis verder.

“Ik vertrouw Rob”, klinkt het bij Michelangelo. Daarmee heeft de Vlaamse Limburger met Italiaanse roots natuurlijk zijn schoenen nog niet terug. Een spelletje van Chiara of weet Big Brother meer? Wordt ongetwijfeld vervolgd.