Salar houdt Nouchine voor de gek in 'Big Brother': 'Dit heeft hij haar doen geloven'

door: COS
Nouchine en Salar in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Een van de leukste vriendschappen die is ontstaan in het 'Big Brother'-huis is die van Nouchine en Salar. Fans doopten hen intussen al liefkozend 'Nouchar'.

Salar beschouwt Nouchine als zijn kleine zusje. Hij moest zijn beste vriendin maandag wel voor de gek houden in 'Big Brother'. Dat gebeurde tijdens een Jackpot Challenge.

Nouchine werd afgezonderd en zag een telefoon staan. Meteen besefte ze dat ze haar vriend Dago waarschijnlijk zou horen. Toen ze opnam, was dat ook het geval. Alleen zat dat een beetje anders in elkaar dan ze dacht.

Dago had vooraf enkele boodschappen moeten inspreken. Salar kreeg de opdracht om Nouchine te doen geloven dat ze in real time aan de telefoon hing met haar vriend. Salar moest dus op de juiste momenten de juiste boodschappen aanduiden.

Nouchine was een beetje in de war toen Dago zei dat hij "vorige week was geopereerd", terwijl dat al langer geleden was. Maar ze zocht er niets achter. Nouchine geloofde dat ze met Dago had gebeld en dus is er 2.500 euro voor de pot verdiend!