Sarah Puttemans geeft duidelijk signaal over deelname aan 'De Verhulstjes'

door: BCM
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans verbleef vorige week enkele dagen naar Saint-Tropez, zo konden we volgen op YouTube. Ze nam haar intrek in het buitenverblijf van haar schoonfamilie Verhulst.

Sarah Puttemans was niet alleen in Saint-Tropez. Naast haar vriend Viktor Verhulst waren ook Marie Verhulst en haar vriend Jef Oomen, Gert Verhulst en Ellen Callebaut van de partij in de chique havenstad. Sarah hield haar volgers op de hoogte via haar recentste weekvlog.

Saint-Tropez was vorig jaar nog de uitvalsbasis voor het tweede seizoen van 'De Verhulstjes'. Deze keer lijkt het er niet op dat er een cameraploeg aanwezig was. Bovendien verraadde de aanwezigheid van Sarah op zich eigenlijk dat er geen vierde seizoen werd opgenomen.

Bij de youtubers van Supercontent vertelde ze namelijk al dat ze niet meewerkt aan 'De Verhulstjes'. "Ik zou dat raar vinden. Ik ben dat niet gewoon", klonk het. In de reacties onder haar vlog geeft Sarah ook een duidelijk signaal. Ze gaf een like aan alle reacties, behalve die van "hopelijk zien we jou in 'De Verhulstjes'". “Nee” blijft dus “nee”.