Sonja uit 'Big Brother' wil iets rechtzetten over Tyron: "Is echt niet zo"

door: LHX
Sonja
Afbeelding bron: Play4

Vandaag is er opnieuw een liveshow van 'Big Brother'. Dat betekent natuurlijk ook dat een van de bewoners het huis zal moeten verlaten.

Deze week zijn Ariana, Doriana, Tyron en Randy genomineerd. Een van hen zal vanavond dus naar huis moeten.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat Ariana. In de polls die online door 'Big Brother'-kijkers worden georganiseerd, komt zij alvast als verliezer uit de bus.

Tyron, daarentegen staat best sterk. Hij kan er dus tamelijk zeker van zijn dat hij nog een weekje mag blijven.

Wat hem betreft, wil Sonja, die als eerste het huis verliet, trouwens nog een misverstand rechtzetten. "Hij is een mooie jongen, dus mensen denken misschien dat hij een versierder is", zegt ze in een video op het YouTubekanaal van Michelangelo Amendola.

"Dat is écht niet zo", verzekert ze. Daar is Michelangelo het mee eens. Hij verwachtte van tevoren dat Tyron het "mannetje in huis", zou worden, maar het valt hem op hoe rustig hij is.

"Hij is een heel bescheiden persoon", vindt Sonja. "En totaal niet ijdel. Hij was totaal niet bezig met zijn uiterlijk of het feit dat zijn haar niet goed zat. Hij gaf me totaal niet het gevoel dat hij wilde flirten."

"Ik heb ook wat diepere gesprekken met hem gehad, en ik denk dat hij echt een gevoelige jongen is die ook gekwetst kan worden. Hij zei ook dat hij het mist om te knuffelen. Hoe schattig is dat? En dat is oprecht hoe hij is."