Spijtig nieuws voor 'Big Brother'-fans: Liese Luwel en Naomi Timmerman genoodzaakt tot zware beslissing

door: LHX
Naomi Timmerman en Liese Luwel
Afbeelding bron: Instagram @lieseluwel

Liese Luwel en Naomi Timmerman namen in 2019 deel aan 'Big Brother', en zijn nog steeds goede vriendinnen. In 'No Biggie' bespreken ze elke week wat er zoal gebeurd is in het 'Big Brother'-huis.

Tot voor kort waren Liese Luwel en Naomi Timmerman elke week op post met een nieuwe YouTubevideo waarin ze de 'Big Brother'-afvaller van de week ontvingen. Helaas is er onverwacht een einde gekomen aan dat tijdperk.

In een nieuwe video maken ze bekend waarom ze ermee stoppen. "We hebben de laatste tijd heel veel haat ontvangen", vertellen ze. "Als je iets positiefs zegt over een bewoner, krijg je de volle lading. Als je iets negatiefs zegt, krijg je de volle lading. Als we kritisch zijn, zijn we te kritisch. Als we neutraal zijn, zijn we te neutraal."

Wat hen ook kwalijk wordt genomen, is dat ze de livestream van 'Big Brother' niet volgen. "Sorry dat ik een leven heb, dat ik werk", klaagt Liese. En dan is er nog de financiële kant. 'Big Brother' wordt minder bekeken dan de vorige seizoenen, en daar lijdt ook 'No Biggie' onder.

"Ik heb geen zin om hier mijn eigen geld in te steken. We steken hier al zoveel tijd in. Zes afleveringen per week kijken en dan ook nog livestream...", klinkt het. "Wetende dat we dit voor ons plezier doen, en dan worden wij en de bewoners volledig afgekraakt."

"Er zijn ook heel veel lieve mensen die lieve dingen hebben gestuurd. We willen het allemaal niet negatief maken, maar de haatberichten blijven hangen", zegt Liese. "Ik heb geen zin meer om schrik te hebben om wat ik zeg."