Staat dit te gebeuren in 'De Mol'? Gert Verhulst heef wel héél straf vermoeden

door: LHX
De Mol
Afbeelding bron: Play4

Op 24 maart start het nieuwe seizoen van 'De Mol'. Het staat vast dat het opnieuw een onvergetelijke trip wordt.

Het logo van 'De Mol' ziet er dit jaar iets anders uit: er staat een cijfer 2 in. "We beginnen aan een nieuw hoofdstuk", zei presentator Gilles De Coster daar onlangs over. 

"Al jaren speelt de mol dubbelspel. Maar in Sicilië wordt het anders. Het wordt dubbel zo moeilijk. Niet alleen de mol speelt dit keer dubbelspel."

Wat dat woord 'dubbelspel' juist zou kunnen betekenen, daarover wordt druk gespeculeerd in de nieuwste aflevering van 'De tafel van Gert'. Herman Verbrugge denkt dat er twee mollen zullen zijn, maar zowel ex-mol Comfort Achuo als Celine Van Ouytsel zijn niet overtuigd.

Ex-mol Lennart vermoedt dan weer dat het spel wordt gespeeld in duo's, misschien broers en zussen. Gert Verhulst gaat nog een stapje verder. "Iets met tweelingen?", oppert hij.

Herman is meteen enthousiast. "Twee groepen die dan bestaan uit tweelingen. Dat zou fantastisch zijn", vindt hij. "Stel je dan voor dat die van elkaar ook niets weten en dat die er pas op het einde achter komen", pikt Gert in. Als dát geen straffe 'Mol'-editie zou zijn!