Straf wat ‘Big Brother’-fans allemaal willen veranderen in nieuw seizoen

door: WVDS
Michel en Julie Big Brother
Afbeelding bron: Big Brother

Big Brother’-fans zijn opnieuw aan het aftellen. Op 3 januari mogen nieuwe bewoners hun intrek nemen in het ‘Big Brother’-huis.

Peter Van de Veire en Geraldine Kemper zullen opnieuw het experiment becommentariëren en de bewoners toespreken. Wel is het nu al duidelijk dat er veranderingen zullen komen tegenover het vorige seizoen.

De kijker zou nog nauwer betrokken worden bij het programma. Op Facebook werd de vraag gesteld: ‘Welke veranderingen zou jij willen in het nieuwe Big Brother seizoen?’. Daarop kwamen heel veel verschillende reacties.

Zo schrijft een fan: “Al hun luxe afnemen. Zoals haardroger en make-up artikelen, zodat ze er iedere dag puur natuur bij lopen”. Iemand anders denkt aan: “Geen groepjes en verbieden over nominaties te praten, anders zijn ze zelf genomineerd”. 

Eén fan heeft er hard over nagedacht en bundelt heel wat voorstellen: “Elke dag een opdracht voor hun eten. Een weekopdracht voor luxe artikelen. Zoals frisdrank of snoep. Een mol in het spel, die de boel saboteert. Kortom, wat actie, en spanning. Zodat het de kijkers triggert om elke dag te kijken.”

Wil je niets missen van 'Big Brother'? Download nu de gratis app van Redactie24