'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck doet na 'Celebrity MasterChef' spontaan sollicitatie voor ander bekend Play4-programma

door: COS
Lynn Van den Broeck en collega's in 'Celebrity MasterChef Vlaanderen'
Afbeelding bron: Play4

Lynn Van den Broeck zien we al enkele weken haar beste kookkunsten bovenhalen in 'Celebrity MasterChef Vlaanderen'. Lynn kennen we natuurlijk vooral van haar rol in 'Thuis'.

Lynn Van den Broeck heeft een erg leuke tijd beleefd tijdens de opnames van 'Celebrity MasterChef Vlaanderen'. Het heeft iets in haar wakker gemaakt. Zo wil Lynn in de toekomst ook graag in andere programma's passeren.

"Al moet het wel een format zijn dat me ligt, maar mijn probleem is dat ik veel dingen tof vind en dus op alles ja zou zeggen. Ik hoop alleszins dat het nieuwe deuren opent", zegt de actrice in Story.

"Voor 'Over De Oceaan' mogen ze me trouwens altijd bellen, ik spring meteen op die boot", zegt Lynn in het weekblad. Een quiz ligt haar minder. In 'De Slimste Mens ter Wereld' hoeven we haar dus niet snel te verwachten.

Lynn benadrukt wel dat 'Thuis' haar absolute prioriteit blijft. "Ik speel nu al vier jaar mee en heb het nog steeds naar mijn zin. Er zitten heel wat spectaculaire wendingen aan te komen in de reeks", aldus Lynn Van den Broeck.