'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck zet Gert Verhulst te kijk in eigen talkshow

door: COS
Gert Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Gert Verhulst presenteert sinds afgelopen maand een nieuw seizoen van zijn talkshow. Die heet niet meer 'De Tafel van Vier', maar 'De Tafel van Gert'.

'De Tafel van Gert' heeft dit seizoen een kleine verschuiving gemaakt. Zo gaat het er iets losser aan toe. Dat kunnen we ook afleiden uit de kledingkeuze van Gert. De kostuums hebben plaatsgemaakt voor hemdjes en polo's. Maandagavond ging Gert voor een wel heel casual outfit.

Die wou Gert wellicht liefst niet met de kijkers delen, maar 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck dacht daar toch even anders over. Lynn kwam vertellen over 'Celebrity MasterChef Vlaanderen', maar Gert vroeg haar natuurlijk ook naar haar verloving met 'Thuis'-collega Mathias Vergels.

"We hebben aangekondigd dat we verloofd zijn en dat vonden we zo tof, maar al de rest willen we tussen ons houden", zegt Lynn. "Dat lukt niet meer in deze tijd", merkt Gert op. Lynn zegt dat ze het toch gaan proberen. Gert wil alsnog iets loskrijgen.

Zo glad

"Nog even. Je moet toch iets vertellen. Het aanzoek...", zegt hij. "Als jij je blote benen toont, ga ik iets zeggen. Gert heeft een short aan vandaag. We hebben dat nog niet gezien", valt Lynn hem in de rede. Er barst applaus los.

Als Gert zijn benen toont, dan vertelt Lynn dat ze al iets draagt dat ze waarschijnlijk ook op de trouw zal dragen. "Dat ga ik dan vertellen, als jij je mooie geschoren benen nu op tafel legt", zegt ze.

"Heb jij je benen geschoren?", vraagt Evi Hanssen zich af. "Maar nee, ik scheer mijn benen niet", zegt Gert. "Jawel, die zijn zo glad", zegt Lynn. "Allez, hier, voilà", zegt Gert, terwijl hij zijn bloot been toont. Missie geslaagd!