Tine Embrechts uit ‘Expeditie Groenland’ doet vreselijke onthulling over haar zoon Oscar

door: PMN
Tine Embrechts
Afbeelding bron: Photonews

Tine Embrechts neemt deel aan ‘Expeditie Groenland’. Een programma dat je kan bekijken bij Play4. Samen met verschillende andere bekende Vlamingen onderneemt ze een helse tocht door de sneeuw in Groenland.

Tine Embrechts was ook op bezoek in ‘De Tafel van Gert’. Ze doet daar een vreselijke onthulling over haar zoon. Hij werd een tijd gepest op school.

De actrice haar oudste zoon Oscar zat toen op de lagere school. “Die is daar behoorlijk gepest geweest, en ik vond dat toen heel moeilijk”, doet Tine haar verhaal.

“Het grote probleem was dat hij niet bij de ‘cool kids’ hoorde. Hij had andere interesses dan de meeste jongens van die leeftijd. Hij zat toen al muziek te maken achter zijn computertje terwijl de anderen het over voetbal hadden.”

“Ik heb dat probleem heel snel aangebracht bij de school. Ik heb ook contact genomen met de ouders die mijn zoon aan het pesten. Als je hoort dat je kind gepest wordt, wordt je als ouder een soort van leeuwin. Je zou ze zo willen vastpakken bij hun kraag.”