Tobias en Julio dan tóch nog niet uit 'Big Brother': Dit zijn ze aan het doen

door: LHX
Tobias en Julio
Afbeelding bron: Play4

Het afgelopen weekend moest Hanne 'Big Brother' verlaten. Meteen na het nieuws gebeurde er iets onverwachts: ook Tobias en Julio moesten hun koffers pakken.

Het leek erop dat Tobias en Julio plots vaarwel moesten zeggen aan hun 'Big Brother'-avontuur, maar heel wat kijkers vermoedden dat er wat anders aan de hand was. 

Ze herinnerden zich dat er in 'Big Brother' Australië ook eens twee mensen weg waren gestuurd. Zij verbleven dan in een aparte kamer, met een teller waar steeds meer geld op te zien was. Wie op de rode knop drukte, ging naar huis met het bedrag op de teller. De andere persoon mocht terug het huis in.

Het lijkt erop dat Tobias en Julio iets gelijkaardigs staat te gebeuren. Ze hebben de nacht doorgebracht in het datacenter, waar ze nog steeds zitten.

Wat ze precies moeten doen, is nog wat onduidelijk. Wel staat vast dat de twee op een scherm kunnen volgen wat er in het huis gebeurt. Ook lijkt het alsof ze toegang hebben tot Twitter. Er bestaat geen twijfel over dat ze heel wat te weten zullen komen...