Tobias heeft moeilijke boodschap voor Grace in 'Big Brother': "Kan niet laten spelen met mijn gevoelens"

door: LHX
Big Brother - Tobias
Afbeelding bron: GoPlay

De trouwe 'Big Brother'-kijkers hebben het allang gemerkt: er is een zekere chemie tussen Grace en Tobias. Grace liet onlangs weten dat ze elkaar wel aantrekkelijk vinden, maar dat ze geen labeltje opgekleefd willen krijgen.

Wel door elkaar aangetrokken zijn, maar toch geen relatie willen: het is een lastige evenwichtsoefening. Dat ervaren ook Grace en Tobias in 'Big Brother'. Wanneer ze even tijd hebben om eens goed te praten, blijkt dat Tobias het er echt moeilijk mee heeft. 

Hij heeft namelijk gevoel dat hij zowel Grace' steun en toeverlaat moet zijn als de "leuke jongen met wie je lekker kan dansen". Hij voelt zich daarom net een poppetje dat moet inspringen waar het nodig is. "Ik ben ook iemand van vlees en bloed", zegt hij haar. "Ik kan niet laten spelen met mijn gevoelens."

Hij wijst Grace op de gemengde signalen die ze hem geeft. "Het ene moment wil je dat ik zo ben, het andere moment wil je dat ik zo ben. Dat kan ik gewoon niet meer", klinkt het. "Je kan niet de ene dag zeggen dat het vriendschap is, en de andere dag flirten alsof er niks is afgesproken."

Toch benadrukt hij dat hij hun connectie ontzettend waardevol vindt. "We hebben in ieder geval een heel mooie vriendschap en dat wil ik niet op het spel te zetten", zegt hij. "Het kan wel zo zijn dat ik af en toe wat afstand neem, en dat is niet omdat ik je niet meer lief vind, maar om mezelf te beschermen."