Tobias vertelt hoe het écht zit tussen hem en Grace: "Ze is ook nog moeder, hé"

door: LHX
BB - Grace en Tobias
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige week moest Tobias 'Big Brother' verlaten. Tijdens zijn tijd in het huis bouwde hij een bijzonder hechte vriendschap op met Grace. Of was er toch iets meer aan de hand?

"We hebben zeker nog het een en ander te bespreken met elkaar", zegt Tobias in 'No Biggie'. "Want er zijn wel gevoelens geweest, en ik denk nog steeds."

"We hebben allebei gezegd: 'We zullen zien hoe het is na het huis.'", vervolgt hij. In 'Big Brother' hadden hij en Grace immers het gevoel dat alles erg werd uitvergroot: het is moeilijk om te weten of romantische gevoelens echt zijn als je zo lang zo intens samenleeft.

Bovendien wil hij absoluut niet met haar gevoelens spelen. "Ze is ook nog moeder, hé", klinkt het. "Haar zoon kijkt ook gewoon mee op tv. Wat zou hij ervan denken als z'n ma zomaar op tv met iemand loopt te flirten, terwijl ze ook nog aan het daten is met iemand in de buitenwereld?"

"Dus het is nu gewoon een heel mooie vriendschap", vat hij samen. "We gaan elkaar sowieso nog zien, en dan gaan we er rustig over praten. Want ik weet het oprecht niet."