Toos klapt uit de biecht over deelname aan 'De Mol': "Met mijn bloot achterwerk een scheet in zijn gezicht gelaten"

door: STG
TOOS_DEMOL
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige week kwam er een einde aan het elfde seizoen van 'De Mol'. Nu de kandidaten terug vrijuit mogen spreken, komt Toos met een wel heel opvallend verhaal van achter de schermen.

Twee weken geleden kwam er een einde aan de zoektocht naar 'De Mol'. Comfort wist de hele groep als mol te misleiden. Gilles Van Bouwel had deze rol al in 2016, maar dit jaar fungeerde hij als reisleider achter de schermen.

"Ik mocht de kandidaten begeleiden en ondersteunen tijdens de opnames", legt Gilles uit in TV-Familie. Het klikte dan ook goed achter de schermen met de deelnemers. Vooral Toos zorgde voor een moment dat Gilles nog lang zal bijblijven.

"Ik heb iets uitgehaald met Gilles Van Bouwel," vertelt ze in Humo. "Gilles lag te slapen, dus besloot ik mijn broek uit te doen, op een stoel te gaan staan en met mijn blote achterwerk een scheet in zijn gezicht te laten."

De andere kandidaten denken hier echter anders over. "Dat kan nu toch niet, meneer!", reageert medekandidaat en winnaar Lancelot. "Het blijft een familieprogramma, hè, jongens", lacht Comfort.

Tags De Mol