Twee weken na 'Big Brother': Tom wil nog iets kwijt over Ashley

door: LHX
Big Brother - Tom
Afbeelding bron: Play4

Sinds 13 april zit 'Big Brother' erop. Het was Glenn die met de pot naar huis ging, maar de deelnemer die het meest haar stempel heeft gedrukt op het seizoen, is ongetwijfeld Ashley.

Ashley was bij de kijkers van 'Big Brother' een erg controversiële bewoner. Ze schrok er nooit voor terug om haar mening te zeggen, en velen vonden haar vaak te dominant.

"Ashley kwam gewoon om het spel te spelen", zegt Tom over haar in de podcast van Michelangelo Amendola. "Ze heeft dat van in het begin gezegd, dus wij wisten gewoon al wie ze was. Voor de buitenwereld is dat even schrikken, maar wij wist wat voor persoonlijkheid dat was."

"Ze moet niet bepalen wat wij gaan doen, maar ze geeft gewoon haar mening en probeert mensen in haar spel mee te krijgen en zo zelf zo ver mogelijk te geraken. En het is haar gegund dat ze is mogen terugkomen en het daarna zo ver heeft gebracht."

"Ik heb er alleen maar respect voor. Het kan anders overkomen in de buitenwereld, maar wij vonden haar gewoon lachen. We hebben er ook een mooie vriendschap aan overgehouden. Bij mij was er op het einde wel wat irritatie, maar dat is normaal als je 24/7 bij elkaar zit", vindt hij.