Twee weken na haar exit: Ronahi uit 'Big Brother' wil groot misverstand rechtzetten

door: LHX
Ronahi
Afbeelding bron: GoPlay

Het is al twee weken geleden dat Ronahi 'Big Brother' moest verlaten. In de podcast 'We are watching you' wil ze een misverstand over haar uit de wereld helpen.

Tijdens haar deelname aan 'Big Brother' kreeg Ronahi ontzettend veel kritiek van kijkers. Zij verweten haar vooral dat ze voortdurend aan het roddelen was.

In 'We are watching you' relativeert ze dat beeld. "Roddelen, iedereen doet het", reageert ze. "Bij mij is dat blijkbaar heel erg benadrukt. Iederéén doet het daar, al van toen we binnenkwamen op dag één was het gaande."

Gelukkig lijkt er erop dat ze de haat wel van zich af kan laten glijden. "Kritiek mag, zeker als het terecht is", klinkt het. Wat ze bovendien wil benadrukken, is dat ze niet alleen achter andermans rug over mensen heeft gepraat.

"Ik heb die dingen ook wel uitgesproken tegen de personen in kwestie, maar dat is natuulijk niet getoond en dat is wel jammer. Want nu lijkt het op roddelen, maar zolang je niet in het huis hebt gezeten, zal je het nooit weten."

"Ikzelf heb ook veel gehoord achter mijn rug, waardoor ik dacht: potverdorie, zeg het dan ook maar in míjn gezicht. Je hoort van iedereen iets, maar niemand komt naar elkaar toe. Dat is jammer."