Uitzending ‘Dancing With The Stars’ van zaterdag wordt geschrapt

door: PMN
Dancing with the Stars
Afbeelding bron: Play4

Pech voor iedereen die betrokken is bij ‘Dancing With The Stars’. De aflevering van zaterdag wordt geschrapt.

Deze week is er dus geen aflevering van ‘Dancing With The Stars’. Het coronavirus gooit roet in het eten. Dat meldt Play4.

Eerder deze week raakte bekend dat Nora Gharib en Lotte Vanwezemael besmet raakten met het virus. Ze zitten in zelfisolatie.

Maar na bijkomende tests is gebleken dat er nog meer besmet mensen besmet zijn. “Sinds de start van de show hanteert de productie van Dancing with the stars een streng testbeleid, waarbij zowel de kandidaten, hun danspartners als de crew meermaals en zorgvuldig worden getest.”

“Uit deze testen bleken nog meerdere personen besmet te zijn met het virus dat Vlaanderen meer dan ooit in de tang houdt. Hierdoor zal er zaterdag uitzonderlijk geen liveshow zijn van de populairste danswedstrijd van Vlaanderen. Maar the show will go on: de friends and family-aflevering zal op zaterdag 15 januari te zien zijn.”

Zaterdag zal Play4 de filmklassieker ‘Dirty Dancing’ uitzenden. Die zal vanuit de ‘Dancing With The Stars’ - studio ingeleid worden door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Download nu de gratis app van Redactie24