Uma reageert voor het eerst op haar rol als de Mol en wil zich meteen ook excuseren

door: COS
De Mol - Sven, Yens en Uma
Afbeelding bron: GoPlay

Zondag vond de grote ontknoping van het jubileumseizoen van 'De Mol' plaats. Het was Uma die na Philippes vertrek het spel heeft proberen saboteren.

Na het vertrek van Philippe kreeg één kandidaat te lezen 'Jij wordt de mol'. Die boodschap verscheen bij Uma. Na vijf maanden kon ze zondagavond eindelijk met volle overtuiging zeggen: 'Ja, ik ben de mol!'

Hoe het voelt om het eindelijk te kunnen zeggen? "Echt te zot voor woorden. Zeker omdat ik de afgelopen maanden ook zo tegen m'n beste maten en familie ben blijven liegen, staalhard in hun gezicht. Sorry, iedereen. Ik heb me heel de tijd ook als kandidaat voorgedaan, terwijl ik de mol was. Sorry daarvoor."

Moeilijk was het volgens Uma niet om het voor zich te houden. "Ik denk dat dat bij iedereen was, ook de kandidaten zijn altijd blijven verdacht doen. Dat zat er bij iedereen zo in gestampt. Je krijgt dat er niet uit."

Dat ze de boodschap kreeg dat ze de Mol werd, vond ze natuurlijk geweldig. "Ik denk dat iedereen hoopte 'please, laat mij de mol zijn'. Je hebt twee rollen mogen meemaken, je mag tot het einde blijven, je hebt gewoon alle touwtjes in handen. Wie wil dat nu niet?"

Tags De Mol