Veel lof voor Ellen Callebout na overlijden van hond Marcel

door: STG
EllenCalleboutMarcel.png
Afbeelding bron: Instagram @ellencallebout

Eergisteren was er bedroevend nieuws te melden over de familie Verhulst. "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! RIP Marcel Verhulst", postte Ellen op Instagram. Gelukkig kan de familie Verhulst tot op de dag van vandaag rekenen op heel wat steunbetuigingen.

Het was even schrikken toen Ellen dinsdagavond het trieste nieuws bracht dat hond Marcel overleden was. Ook Gert was zichtbaar aangedaan in 'De Tafel Van Vier'. Marcel overleed bovendien op werelddierendag. 

De familie Verhulst kan nog steeds op heel wat steunbetuigingen rekenen. Heel wat mensen blijven hun steun betuigen op sociale media. Zo gaat er vooral heel veel lof naar Ellen en de manier waarop ze voor de honden zorgt.

"Je hebt een prachtig leven gehad Marcel maar oh wat ga jij een leegte achterlaten. Sterkte Ellen", klinkt het ondermeer. En "Wat was jij een voorbeeld voor vele.. simpel en elegant.. maar hoe jij zorgde voor Marcel deed ons allen meeleven... Wat hadden we zo meegehoopt dat hij nog enkele jaren bij jullie kon blijven na zijn operatie.. veel liefs en veel sterkte.. ook voor Leo."

Ook een andere fan heeft nog mooie woorden voor Ellen. "Heel veel sterkte! Ik vond het altijd zo mooi om te zien in de verhulsjes hoe jij altijd maar klaar stond voor hem en hem hielp wanneer hij wat mindere dagen had. Marcel had zeker geen beter baasje kunnen wensen als jullie!! Jullie deden er alles aan om Marcel het beste leven te geven. Slaapzacht lieve Marcel! Je bent een mooi sterretje aan de hemel"