Vera uit 'Big Brother' doet openhartige onthulling: "Zwanger geweest toen ik zeventien was"

door: COS
Vera in 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @bigbrothernlbe

In 'Big Brother' leren de bewoners elkaar steeds beter kennen. Er lijken al een paar vriendschappen te zijn ontstaan.

Zaterdagmiddag verzamelden de bewoners in de woonkamer. Ze deelden er allemaal iets persoonlijks. Zo vertelde Sercan over de slechte relatie met zijn vader en Dimitri over de zware tijd die hij doormaakte na de scheiding van zijn ouders.

Ook Vera liet in haar hart kijken. "Ik ben zwanger geweest toen ik zeventien was", vertelt ze openhartig. "Toen heeft mijn toenmalige vriend gezegd: 'Als je het niet laat weghalen, dan maak ik het uit.'" Uiteindelijk besloot Vera het kindje niet te houden.

Haar ouders stonden als een blok achter wat ze ook zou kiezen. "Maar ik zei al gelijk dat ik het niet zou houden." Toch wringt het soms. "Als ik mensen met kindjes zie, dan denk ik: dat had ik kunnen zijn. Het is wel iets waar ik vaak aan denk. Het is wel iets wat meeleeft met mij."

De relatie hield uiteindelijk ook geen stand. "Dan denk je achteraf wel: misschien had ik dan wel een andere beslissing genomen, maar dat weet je niet. Ik heb echt weinig tijd gekregen om goed te beslissen. Maar wat niet is kan nog komen", besluit ze op een positieve noot.