Vera uit 'Big Brother' heeft niet mis te verstane boodschap voor haar ex Sercan

door: LHX
Sercan en Vera
Afbeelding bron: GoPlay

Na een korte relatie met Dimitri vond Vera uit 'Big Brother' uiteindelijk de liefde bij Sercan. Na enkele maanden is hun liefdesgeluk echter alweer voorbij.

Volgens Sercan was het onder meer de afstand die ervoor zorgde dat het niet gelukt is tussen hem en Vera. Toen ze dan toch eindelijk eens veel tijd samen konden doorbrengen, bleek simpelweg dat ze te verschillend waren en dat de match toch niet zo ideaal was als ze dachten.

Haar eigen versie van de feiten geeft Vera niet, maar in haar Instagramverhaal deelt ze wel een erg veelzeggend TikTokfilmpje. Daaruit kunnen haar volgers opmaken dat Sercan haar erg gekwetst heeft.

"Ik denk dat je soms gewoon zo ziek moet zijn van wat er in je leven gebeurt, zo ziek van alle pijn, zo ziek van de mensen die je pijn hebben gedaan, dat je zeg: nooit meer", zegt de stem in het filmpje onder meer.

"Ik ga mezelf niet meer verkleinen voor een verdomde man", klinkt het ook. "Het kan me niet schelen of je denkt dat ik te veel ben, omdat ik denk dat ik genoeg ben. Het kan me niet schelen of je denkt dat ik te gevoelig ben, omdat ik denk dat ik in contact ben met mijn emoties." 

"Het kan me niets schelen als ik te veel gevoelens heb, als ik te veel vragen stel, als ik te gepassioneerd lijk, als ik de wonden uitdruk die me zijn overkomen, als ik eerlijk ben over hoe ik me voel. Ik zal mezelf nooit meer het zwijgen opleggen voor een man of iemand anders." Als dat geen duidelijk bericht is aan Sercan...