Vera wil na 'Big Brother'-avontuur wat kwijt aan fans én aan deze medebewoners

door: COS
Vera in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Peter Van de Veire en Geraldine Kemper kwame afgelopen weekend met een bommetje in 'Big Brother': niet één maar twee bewoners zouden het programma zaterdag moeten verlaten.

Nawel zag zich voor de vierde keer op rij gered worden door het publiek. Leroy en Vera hadden minder geluk. Zij werden naar huis gestuurd. De teleurstelling was natuurlijk groot.

Intussen heeft de teleurstelling bij Vera plaatsgemaakt voor een gevoel van dankbaarheid. "Het was echt een superavontuur. Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor de steun en de liefde, alle lieve berichtjes die gestuurd zijn", zegt Vera in een filmpje op Instagram Stories.

Vera waardeert de lieve berichten enorm en probeert ze allemaal te beantwoorden. "Doe ik dat niet, denk niet dat ik het negeer. Enorm bedankt en geniet nog van het 'Big Brother'-avontuur, ik ga zelf zeker ook kijken."

Op Instagram wil ze ook nog een boodschap delen voor haar maatjes in het 'Big Brother'-huis. "'t Is maar dat je 't weet, dat ik jullie nooit meer vergeet", klinkt het bij de Nederlandse.