Verrassend! Drie genomineerden nu al bekend in 'Big Brother': "Er komt nog een grote twist aan"

door: COS
Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Deze week is het Battle Week in 'Big Brother'. Het huis werd opgedeeld in twee teams: team roze en team groen, aangevoerd door nieuwe bewoners Jacqueline en Ias.

De afgelopen dagen namen team roze en team groen het tegen elkaar op in verschillende proeven. Dinsdag stond er een grote prijs op het spel: de power of nomination.

Team roze won en mag deze week beslissen wie van team groen genomineerd is. Die beslissing lijken de bewoners woensdagochtend gemaakt te hebben.

Op een briefje dat even in de livestream verscheen wordt duidelijk dat Danny, Ilse en Rob deze week de meeste stemmen hebben gekregen. Zij moeten het zaterdag wellicht tegen elkaar opnemen.

"Kan toch niet dat Big Brother dit zomaar toelaat zonder streamlocks nog wel", merkt een kijker op. "Zou me niks verbazen mocht er een enorme twist nog komen op deze nominatie."

"Zijn we echt zo naïef dat deze drie genomineerd gaan worden? We mochten meekijken van Big Brother, terwijl de uitslag morgen gaat zijn. Er komt nog een grote twist aan, want dit was way too easy."