Verrassing bij 'Dancing With The Stars': Prinses Delphine waagt haar kans

door: COS
Delphine van Saksen-Coburg in 'Dancing With The Stars'
Afbeelding bron: Play4

Grote verrassing bij 'Dancing With The Stars' op Play4. Na Nina Derwael, Maksim Stojanac, Metejoor en Lotte Vanwezemael doet nu ook Delphine van Saksen-Coburg mee aan de danswedstrijd.

Delphine van Saksen-Coburg gaat dé ultieme dansuitdaging aan in 'Dancing With The Stars' op Play4. Dat doet ze niet zomaar: via het programma helpt ze samen met Make-A-Wish de droom van een bijzondere jongen te laten uitkomen. 

"Ik heb absoluut geen danservaring en mijn knowhow beperkt zich tot enkele, vaak ongemakkelijke, danspasjes op trouwfeesten en recepties. Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen aan het instuderen van een échte dans, waar techniek de basis vormt van alles", zegt prinses Delphine.

Ze kijkt er wel enorm naar uit om met de hulp van Sander Bos een waardige danser én tegenstander te worden. "Ik ben blij dat ik de kunst van het dansen en de levensvreugde die een dans met zich meebrengt eindelijk kan beginnen te ontdekken. Tegelijkertijd wil ik ook hard werken om Make-A-Wish met hart en ziel te ondersteunen", aldus Delphine.

Download nu de gratis app van Redactie24